A dream come true – min story!

Jag, pappa & mamma.

Till att börja med så har jag arbetat med fysisk handel i princip ända sedan gymnasiet. Som barn växte jag upp med en pappa som bland annat sålde smycken på torg och båda mina föräldrar är inbitna loppisfans. Jag lekte affär som barn och har nog alltid fantiserat om att skriva kvitton och hitta på roliga saker att sälja. 

Jag älskar kundservice och sälj och vidareutbildade mig till visual merchandiser för många år sedan. Fastnade för ämnet trendspaning och hållbarhetsfrågor och älskade det minst lika mycket som att vara säljare i butik. Mina skärmsläckare (som jag kommer att berätta om i ett annat inlägg är en del av mitt hållbarhetstänk – en produkt som ger mer intryck än avtryck).

För ca 4 år sedan genomgick jag en skilsmässa. Inget som är direkt unikt med det, men det sätter igång tankar. Man är i ett nytt skede i sitt liv. Så jag kom fram till att det var dags att ta tag i en del drömmar jag haft. Så förutom att skaffa mig ett nytt liv, som att skapa nya vänskapsrelationer, börja träna (thaiboxning av alla sporter, på Sveriges mest kända MMA klubb!) så funderade jag också på vilka drömmar jag faktiskt hade. Och en dröm var ju att ha en egen business även om den var vid sidan av mitt “riktiga jobb”. 

Jag vill också vara en förebild för mina två döttrar och visa att jag inte är en quitter eller en trött medelålders person som inte vill något med sitt liv. För jag vill nämligen MASSOR!

Jag valde att utbilda mig till E-commerce Coordinator via IHM Business School hösten 2020. Det innebär att jag numera även kan området digital försäljning och marknadsföring. Och här jag nu. Med mina kortfodral och min idé om att sälja skärmsläckare till mobilen.

Camilla ♥

Lämna ett svar