Känslan av att öppna leveransen av sin egen produkt.

Hur extatisk jag var när jag öppnade kartongen med mina kortfodral. Dom var försenade i typ fyra veckor. Jag var superrädd att dom inte skulle möta mina förväntningar. Tänk om dom blev fula? Tänk om jag gjort fel i min design och jag skulle betala för något jag inte kunde sälja? Usch, vad man håller på och torterar sig själv. Men att få öppna och se att dom verkligen var fina… Nu, några veckor senare så skrattar jag då jag kom att tänka på att jag måste framstå som lika stolt som ett barn på förskolan som ska visa upp en skapelse för sina föräldrar. Ha ha! Det är på den nivån liksom. Men jag kan verkligen säga att det är en speciell känsla att få hålla i något som man varit med och gjort själv. Jag har haft den här idén så himla länge. Idén om en egen webshop. Och nu är den här. Och dom som handlar handlar för att dom gillar det jag gör och blir genuint glada över mina produkter. Det känns mäktigt. Just dom här tre första printen betyder väldigt mycket för mig. Hoppas någon av dom blir dina favoriter med.

Camilla ♥

Lämna ett svar