Wallpaper iPhone/Skärmsläckare/Bakgrundsbild

Ja, kärt barn har många namn. Vad använder ni för ord för bakgrundsbilden i er mobil?

När jag utbildade mig till visual merchandiser* och läste hållbarhet så fastnade jag verkligen för det ämnet. När jag nu utbildade mig till E-commerce Coordinator funderade jag på vad jag skulle kunna skapa som påverkade oss positivt på en daglig basis i en digital värld. Vad gör vi varje dag, vad påverkas vi av och på vilket sätt kan jag göra ett intryck utan att göra ett avtryck på miljön?

Så jag tänkte att mobiltelefonen tittar vi ju på flera gånger per dag. Vi tittar på våra sociala medier, kollar klockan, ringer, mailar. Så varför inte utnyttja skärmen till något positivt? Jag ser så många möjligheter till att locka till ett leende, en starkare självkänsla eller igenkänning. Jag ser potentialen till att samla pengar till någon utvald organisation eller uppmärksamma ett speciellt ämne. Man skulle kunna göra så mycket tillsammans som grupp bara flera bidrar!

Alla skärmsläckare kostar 20 kr. Du hittar dom i Höjdpunkter på min instagram camillamoufid och betalar gör du via webshoppen. Under Q&A hittar du instruktioner steg för steg.

Hoppas att du känner att dom är en kul del av din vardag!

Camilla ♥

*Kort förklaring innebär det att man exponerar varor på ett sätt som tilltalar kunden och ökar försäljningen, kan göras i både fysisk butik och online.

Lämna ett svar