Ord som stärker

Jag ramlade över den här texten för länge sedan och tyckte den var så himla bra. Jag kunde känna igen mig i hur less man var på livets motgångar och att jag bara tyckte att ”nu fan räcker det”! Att kunna titta på dom här orden och känna lite jävlar anamma stärkte mig. Det är det här jag kan tycka är så coolt med att kunna använda ord som inspirerar på sin skärmsläckare. Om du har några förslag på nya motiv så får du gärna droppa dom i en kommentar! Imorgon är det fredag vänner! Då har mina barn har skolavslutning och efter det ska vi hitta på något roligt tillsammans. Ha det fint!

Camilla ♥

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s