Lite humor i vardagen

Det jag tycker är så fantastiskt kul med att ha en piffig skärmsläckare är ju att motivet du har valt påverkar ditt humör! Självklart är jag medveten om att jag inte har kommit på idén om att skapa skärmsläckare men jag tycker skärmsläckare med motiv som ger pepp eller genererar skratt, som ger stärkande påminnelser är värda en revival! Och ärligt, hur många gånger tittar du på din mobil per dag? Don’t tell me att en rolig skärmsläckare skulle göra din dag liiite roligare… ;)

Camilla ♥

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s