En Fighter på G

Jag började träna thaiboxning i början av 2018. Jag hade separerat ett halvår tidigare och behövde något att göra eftersom jag numera levde varannan vecka med barn. Jag kunde ju lika gärna arbeta bort en del av den barbamammakropp jag fått efter år av mys med charkbricka och räkmackor under mitt liv som gift. Jag skulle ju bli “date ready”! Min syster fick följa med mig på ett Öppet Hus event där man fick provträna gratis. Jag köpte årskort men var ändå livrädd för att misslyckas eftersom jag inte tränat regelbundet på 25 år. Jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att gå på passen själv i början. Jag var otränad, stor och försökte göra mig osynlig bland alla rutinerade utövare. Att jag kände mig osäker men var så jävla envis. I början var det enda jag lade märke till var alla män med skägg och tatueringar. Det tog tid innan jag upptäckte och förstod vilka som var vardagsmotionärer, som jag. 😂 Såhär i efterhand är jag så oerhört tacksam att jag fortsatte träna och kämpa på där. Jag har så himla roligt och trivs så sjukt bra! Det trodde jag aldrig när jag började, att jag skulle sälja tvål på dagarna och träna thaiboxning på kvällarna. En kul kontrast ändå.
Jag har fått en massa nya vänner, får bra support av jätteduktiga tränare och det är en jättefin stämning där. Hur kul är det inte när man inte har räknat med att fastna för något så stormtrivs man över alla förväntningar?! Känner du igen dig?

Camilla ♥

Lämna ett svar