A dream come true – min story!

Jag, pappa & mamma.

Till att börja med så har jag arbetat med fysisk handel i princip ända sedan gymnasiet. Som barn växte jag upp med en pappa som bland annat sålde smycken på torg och båda mina föräldrar är inbitna loppisfans. Jag lekte affär som barn och har nog alltid fantiserat om att skriva kvitton och hitta på roliga saker att sälja. 

Jag älskar kundservice och sälj och vidareutbildade mig till visual merchandiser för många år sedan. Fastnade för ämnet trendspaning och hållbarhetsfrågor och älskade det minst lika mycket som att vara säljare i butik. Mina skärmsläckare (som jag kommer att berätta om i ett annat inlägg är en del av mitt hållbarhetstänk – en produkt som ger mer intryck än avtryck).

För ca 4 år sedan genomgick jag en skilsmässa. Inget som är direkt unikt med det, men det sätter igång tankar. Man är i ett nytt skede i sitt liv. Så jag kom fram till att det var dags att ta tag i en del drömmar jag haft. Så förutom att skaffa mig ett nytt liv, som att skapa nya vänskapsrelationer, börja träna (thaiboxning av alla sporter, på Sveriges mest kända MMA klubb!) så funderade jag också på vilka drömmar jag faktiskt hade. Och en dröm var ju att ha en egen business även om den var vid sidan av mitt ”riktiga jobb”. 

Jag vill också vara en förebild för mina två döttrar och visa att jag inte är en quitter eller en trött medelålders person som inte vill något med sitt liv. För jag vill nämligen MASSOR!

Jag valde att utbilda mig till E-commerce Coordinator via IHM Business School hösten 2020. Det innebär att jag numera även kan området digital försäljning och marknadsföring. Och här jag nu. Med mina kortfodral och min idé om att sälja skärmsläckare till mobilen.

Camilla ♥

Nya betalningslösningar

Hurra, för jag har lagt till flera betalningslösningar i webshopen! För att göra det enklare för flera av er besökare att handla, har jag nu lagt till flera möjligheter att göra det enklare att checka ut i kassan. Vi är alla olika vana att handla på internet och ju enklare det är att checka ut, desto roligare blir upplevelsen när vi handlar! Jag vill ju såklart erbjuda en lösning som jag hoppas passar dig.

Så nu finns dessa…

  • Swisch
  • Paypal
  • Klarna (now/split/later)
  • Kontokort
  • Google Pay
  • Apple Pay

Med Swish kan du slå in ett telefonnummer eller skanna en QR kod som finns i kassan, så dras pengarna via ditt mobilnummer som är kopplat till ditt konto.

Med Paypal så dras pengarna från ditt konto och det är oftast lätt att betala till utländska handlare och därigenom handla med andra valutor.

Klarna drar pengar från ditt konto och minns dina uppgifter så du inte behöver fylla i från gång till gång. Du kan också välja mellan att betala nu, dela upp din betalning eller betala senare.

Med kontokort fyller du i dina kortuppgifter manuellt och pengarna dras från ditt konto.

Google Pay och Apple Pay är båda kopplade till ditt bankkonto så när du väljer dessa knappar så görs betalningen via dessa aktörer.

Du får jättegärna skriva i kommentarerna eller maila direkt till mig om hur du upplevde ditt köp. Ha det fint!

Camilla ♥

Fighter

Jag började träna thaiboxning i början av 2018. Jag hade separerat ett halvår tidigare och behövde något att göra eftersom jag numera levde varannan vecka med barn. Jag kunde ju lika gärna arbeta bort en del av den barbamammakropp jag fått efter år av mys med charkbricka och räkmackor under mitt liv som gift. Jag skulle ju bli ”date ready”! Min syster fick följa med mig på ett Öppet Hus event där man fick provträna gratis. Jag köpte årskort men var ändå livrädd för att misslyckas eftersom jag inte tränat regelbundet på 25 år. Jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att gå på passen själv i början. Jag var otränad, stor och försökte göra mig osynlig bland alla rutinerade utövare. Att jag kände mig osäker men var så jävla envis. I början var det enda jag lade märke till var alla män med skägg och tatueringar. Det tog tid innan jag upptäckte och förstod vilka som var vardagsmotionärer, som jag. 😂 Såhär i efterhand är jag så oerhört tacksam att jag fortsatte träna och kämpa på där. Jag har så himla roligt och trivs så sjukt bra! Det trodde jag aldrig när jag började, att jag skulle sälja tvål på dagarna och träna thaiboxning på kvällarna. En kul kontrast ändå.
Jag har fått en massa nya vänner, får bra support av jätteduktiga tränare och det är en jättefin stämning där. Hur kul är det inte när man inte har räknat med att fastna för något så stormtrivs man över alla förväntningar?! Känner du igen dig?

Camilla ♥

Höst – time to Level Up!

Denna veckan börjar barnen i skolan. Vi vuxna kan väl också känna att det är lite som en terminsstart? En del byter jobb, planerar inför hösten, kanske drömmer om nästa semester redan.

För två år sedan tog jag mina döttrar till Paris. Det var min första egna stora resa med mina två döttrar efter min separation och skilsmässa för fyra år sedan. Den resan var så himla cool. Vi bodde på hotell (Villa Madame) nära ett bageri där vi flera gånger köpte mackor och fika och tog med oss på våra utflykter. Vi hade så mysigt och det var så roligt att upptäcka en stad tillsammans med mitt egna Girl Gang. Självklart skulle vi ta en gruppbild med våra baskrar framför Eiffel tornet! Jag är extra stolt över att jag lyckats pruta på både souvenirer vid Sacre Coeur och på en cykeltaxi när vi skulle hem efter att ha tittat runt vid Louvren. Det låter kanske töntigt men jag kände mig stark som gjorde den resan.

Mina kortfodrals motiv – orden FIGHTER, KÄFTEN & LEVEL UP handlar om utveckling och att både ta för sig och ta plats. Jag hoppas att min story och att mina kortfodral inspirerar dig och ger dig pepp.

Vill du berätta något så kommentera gärna! Det skulle vara kul att höra någon annans historia. Kortfodralet Level Up är för närvarande den som säljer bäst just nu. Kul!

Camilla ♥

Låt skärmsläckaren sätta humöret

Hur härligt är det inte att något så enkelt som ett motiv på en skärmsläckare kan påverka ditt humör under dagen? Du kanske behöver en påminnelse om att du är grym eller bara ett motiv som ger dig ett gott skratt. Oavsett så finns det massor av olika förslag under Wallpaper (Highlights/Höjdpunkter) på mitt instagramkonto camillamoufid. Ta en titt. Om du ser något du gillar, skicka ett DM och berätta vilket motiv du vill ha, så skickar jag den till dig. Betalar gör du via webshopen – 20 spänn! Verkligen ingen märkvärdig summa, men för en kul och bra grej!

Camilla ♥

Lite humor i vardagen

Det jag tycker är så fantastiskt kul med att ha en piffig skärmsläckare är ju att motivet du har valt påverkar ditt humör! Självklart är jag medveten om att jag inte har kommit på idén om att skapa skärmsläckare men jag tycker skärmsläckare med motiv som ger pepp eller genererar skratt, som ger stärkande påminnelser är värda en revival! Och ärligt, hur många gånger tittar du på din mobil per dag? Don’t tell me att en rolig skärmsläckare skulle göra din dag liiite roligare… ;)

Camilla ♥