A dream come true – min story!

Jag, pappa & mamma.

Till att börja med så har jag arbetat med fysisk handel i princip ända sedan gymnasiet. Som barn växte jag upp med en pappa som bland annat sålde smycken på torg och båda mina föräldrar är inbitna loppisfans. Jag lekte affär som barn och har nog alltid fantiserat om att skriva kvitton och hitta på roliga saker att sälja. 

Jag älskar kundservice och sälj och vidareutbildade mig till visual merchandiser för många år sedan. Fastnade för ämnet trendspaning och hållbarhetsfrågor och älskade det minst lika mycket som att vara säljare i butik. Mina skärmsläckare (som jag kommer att berätta om i ett annat inlägg är en del av mitt hållbarhetstänk – en produkt som ger mer intryck än avtryck).

För ca 4 år sedan genomgick jag en skilsmässa. Inget som är direkt unikt med det, men det sätter igång tankar. Man är i ett nytt skede i sitt liv. Så jag kom fram till att det var dags att ta tag i en del drömmar jag haft. Så förutom att skaffa mig ett nytt liv, som att skapa nya vänskapsrelationer, börja träna (thaiboxning av alla sporter, på Sveriges mest kända MMA klubb!) så funderade jag också på vilka drömmar jag faktiskt hade. Och en dröm var ju att ha en egen business även om den var vid sidan av mitt ”riktiga jobb”. 

Jag vill också vara en förebild för mina två döttrar och visa att jag inte är en quitter eller en trött medelålders person som inte vill något med sitt liv. För jag vill nämligen MASSOR!

Jag valde att utbilda mig till E-commerce Coordinator via IHM Business School hösten 2020. Det innebär att jag numera även kan området digital försäljning och marknadsföring. Och här jag nu. Med mina kortfodral och min idé om att sälja skärmsläckare till mobilen.

Camilla ♥

Låt skärmsläckaren sätta humöret

Hur härligt är det inte att något så enkelt som ett motiv på en skärmsläckare kan påverka ditt humör under dagen? Du kanske behöver en påminnelse om att du är grym eller bara ett motiv som ger dig ett gott skratt. Oavsett så finns det massor av olika förslag under Wallpaper (Highlights/Höjdpunkter) på mitt instagramkonto camillamoufid. Ta en titt. Om du ser något du gillar, skicka ett DM och berätta vilket motiv du vill ha, så skickar jag den till dig. Betalar gör du via webshopen – 20 spänn! Verkligen ingen märkvärdig summa, men för en kul och bra grej!

Camilla ♥

Lite humor i vardagen

Det jag tycker är så fantastiskt kul med att ha en piffig skärmsläckare är ju att motivet du har valt påverkar ditt humör! Självklart är jag medveten om att jag inte har kommit på idén om att skapa skärmsläckare men jag tycker skärmsläckare med motiv som ger pepp eller genererar skratt, som ger stärkande påminnelser är värda en revival! Och ärligt, hur många gånger tittar du på din mobil per dag? Don’t tell me att en rolig skärmsläckare skulle göra din dag liiite roligare… ;)

Camilla ♥

Sista dagen för ta 3 betala för 2

Idag söndag är det sista dagen för kampanjen där du kan köpa 3 kortfodral och betala för 2! Du sparar 50 kr! Du kan välja mellan att få tre stycken av samma motiv eller en av varje. Du väljer själv om du vill hämta ut GRATIS på plats i Vasastan, Stockholm eller få dina kortfodral/plånkor postade (frakt 15 kr). Perfekt att samla olika kort i olika fodral eller kanske dela med dig till dina vänner! Länk till webshopen här.

Camilla ♥

Ord som stärker

Jag ramlade över den här texten för länge sedan och tyckte den var så himla bra. Jag kunde känna igen mig i hur less man var på livets motgångar och att jag bara tyckte att ”nu fan räcker det”! Att kunna titta på dom här orden och känna lite jävlar anamma stärkte mig. Det är det här jag kan tycka är så coolt med att kunna använda ord som inspirerar på sin skärmsläckare. Om du har några förslag på nya motiv så får du gärna droppa dom i en kommentar! Imorgon är det fredag vänner! Då har mina barn har skolavslutning och efter det ska vi hitta på något roligt tillsammans. Ha det fint!

Camilla ♥

Wallpaper iPhone/Skärmsläckare/Bakgrundsbild

Ja, kärt barn har många namn. Vad använder ni för ord för bakgrundsbilden i er mobil?

När jag utbildade mig till visual merchandiser* och läste hållbarhet så fastnade jag verkligen för det ämnet. När jag nu utbildade mig till E-commerce Coordinator funderade jag på vad jag skulle kunna skapa som påverkade oss positivt på en daglig basis i en digital värld. Vad gör vi varje dag, vad påverkas vi av och på vilket sätt kan jag göra ett intryck utan att göra ett avtryck på miljön?

Så jag tänkte att mobiltelefonen tittar vi ju på flera gånger per dag. Vi tittar på våra sociala medier, kollar klockan, ringer, mailar. Så varför inte utnyttja skärmen till något positivt? Jag ser så många möjligheter till att locka till ett leende, en starkare självkänsla eller igenkänning. Jag ser potentialen till att samla pengar till någon utvald organisation eller uppmärksamma ett speciellt ämne. Man skulle kunna göra så mycket tillsammans som grupp bara flera bidrar!

Alla skärmsläckare kostar 20 kr. Du hittar dom i Höjdpunkter på min instagram camillamoufid och betalar gör du via webshoppen. Under Q&A hittar du instruktioner steg för steg.

Hoppas att du känner att dom är en kul del av din vardag!

Camilla ♥

*Kort förklaring innebär det att man exponerar varor på ett sätt som tilltalar kunden och ökar försäljningen, kan göras i både fysisk butik och online.