Site icon

OM

A dream come true – min story!

Till att börja med så har jag arbetat med fysisk handel i princip ända sedan gymnasiet. Som barn växte jag upp med en pappa som bland annat sålde smycken på torg och båda mina föräldrar är inbitna loppisfans. Jag lekte affär som barn och har nog alltid fantiserat om att skriva kvitton och hitta på roliga saker att sälja. 

Jag älskar kundservice och sälj och vidareutbildade mig till *visual merchandiser för många år sedan. Fastnade för ämnet trendspaning och hållbarhetsfrågor och älskade det minst lika mycket som att vara säljare i butik. Mina skärmsläckare (som jag berättar om i bloggen) är en del av mitt hållbarhetstänk – en produkt som ger mer intryck än avtryck.

2017 genomgick jag en skilsmässa. Inget som är direkt unikt med det, men det sätter igång tankar. Man är i ett nytt skede i sitt liv. Så jag kom fram till att det var dags att ta tag i en del drömmar jag haft. Så förutom att skaffa mig ett nytt liv, som att skapa nya vänskapsrelationer, börja träna (thaiboxning av alla sporter, på Sveriges mest kända MMA klubb Allstars Training Center!) så funderade jag också på vilka drömmar jag faktiskt hade. Och en dröm var ju att ha en egen business även om den var vid sidan av mitt ”riktiga jobb”. 

Jag ville också vara en förebild för mina två döttrar och visa att jag är en doer.

Jag valde att utbilda mig till E-commerce Coordinator via IHM Business School hösten 2020. Det innebär att jag numera även kan området digital försäljning och marknadsföring. Utbildningen ledde bland annat till att jag designade mina egna kortfodral i motiven FIGHER, KÄFTEN och LEVEL UP. Dessa har jag sålt in till Akademibokahandeln i Ringen, Stockholm men finns även i min webshop. Jag har också designat skärmsläckare till mobilen. Dessa finns att se på mitt instagramkonto.

Under 2022/2023 började jag och skådespelaren Mikael Spreitz, som jag träffade via Allstars Training Center, prata om ett samarbete. Det resulterade i att jag numera arbetar som hans manager.

Jag har förutom uppdraget att leta nya gig, skapat hans hemsida inklusive copy, anslutit honom till friskvårdsbidraget Epassi, hjälpt till med idéer inför konceptet “Självförsvar för kvinnor”, gjort reklam för hans videohälsningar på Memmo.se (där man kan köpa videohälsningar från sina idoler), skapat ett Linktree till hans Instagram och e-postsignatur, samt ansvarar för avstämning av kontrakt och löneförhandlingar inför nya filmroller.

Camilla ♥

Yrke – Säljare, visual merchandiser & entreprenör. Frilansande manager.
Passion – Genuin kundservice, utveckling & nytänkande. Att ha kul med kunden!
Fun fact – föreläser gärna om hur man är en grymt bra säljare och visual merchandiser. Kan göra besök eller föreläsa via t ex Teams. Har bl.a. föreläst för elever på Stockholm School of Business.

Exit mobile version