Mångsidigheten i ett kortfodral

Visste du att jag i efterhand har kommit på att mina kortfodral är så himla mångsidiga? I början när jag läste digital marknadsföring och försäljning så var en av mina drömmar att starta e-handel. Det var viktigt för mig att komma på en produkt som är lätt och platt att leverera. Var så himla rädd att fastna i logistik tjafs och att det här med att paketera och leverera produkten skulle ta för mycket av min energi. Det är bra att man känner sig själv, om man säger så. Man vill ha roligt på vägen liksom, om man vill nå sina drömmar! Jo, för att komma till saken, man kan använda kortfodralen till så mycket mer än vad jag tänkte från början! Jag har skickat gulliga meddelanden och lagt i kortfodralet och postat till vänner. Det har varit hur uppskattat som helst! SÅ fint!

Jag tyckte en kund var så smart som köpte alla motiven och delade upp medlemskort i ett fodral och bank- och tunnelbanekort i ett annat. I det tredje låg klippkort på restauranger och till den lokala frisören. Så himla smart!

Camilla ♥

Lämna ett svar