Höst – time to Level Up!

Denna veckan börjar barnen i skolan. Vi vuxna kan väl också känna att det är lite som en terminsstart? En del byter jobb, planerar inför hösten, kanske drömmer om nästa semester redan.

För två år sedan tog jag mina döttrar till Paris. Det var min första egna stora resa med mina två döttrar efter min separation och skilsmässa för fyra år sedan. Den resan var så himla cool. Vi bodde på hotell (Villa Madame) nära ett bageri där vi flera gånger köpte mackor och fika och tog med oss på våra utflykter. Vi hade så mysigt och det var så roligt att upptäcka en stad tillsammans med mitt egna Girl Gang. Självklart skulle vi ta en gruppbild med våra baskrar framför Eiffel tornet! Jag är extra stolt över att jag lyckats pruta på både souvenirer vid Sacre Coeur och på en cykeltaxi när vi skulle hem efter att ha tittat runt vid Louvren. Det låter kanske töntigt men jag kände mig stark som gjorde den resan.

Mina kortfodrals motiv – orden FIGHTER, KÄFTEN & LEVEL UP handlar om utveckling och att både ta för sig och ta plats. Jag hoppas att min story och att mina kortfodral inspirerar dig och ger dig pepp.

Vill du berätta något så kommentera gärna! Det skulle vara kul att höra någon annans historia. Kortfodralet Level Up är för närvarande den som säljer bäst just nu. Kul!

Camilla ♥

Lämna ett svar